HOME

BEDRIJFSKLEDING
Groot of klein, voor al uw kleding moet u bij 2 Fit In zijn! Bedrijfskleding heeft de hoofdrol in uitstraling van uw bedrijf. Naast het feit dat het een juiste pasvorm moet hebben kan de bedrijfskleding ook letterlijk de drager zijn van uw huisstijl. Neem een kijkje in ons assortiment. Wees welkom en kom langs in onze showroom!
Vorige slide
Volgende slide
BEDRUKKEN
Maak het persoonlijk! Doordat wij de gehele productie in eigen handen hebben is het mogelijk om vanaf 1 stuk te bestellen. Hierdoor zijn we ook flexibel qua levertijden. We hebben een groot assortiment materialen om uw product mee te personaliseren. Wij maken gebruik van bedrukking d.m.v. transferdruk. De transfers worden via een hittepers op uw gewenste bedrijfskleding toegepast. Deze methode staat bekend om zijn flexibilieit en hoge kwaliteit!
Vorige slide
Volgende slide
BORDUREN
Een professionele uitstraling en duurzaam? Kies dan voor borduren! Borduren voegt een luxe uitstraling toe aan uw kleding. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn voor u. We beschikken over een ruim assortiment Amann garen. Aan de hand van een kleurkaart kunnen we de kleuren passend bij u logo of huisstijl selecteren. Het maken van borduurkaarten doen wij zelf waardoor we u snel van dienst kunnen zijn.
Vorige slide
Volgende slide

Mail ons!